İçeriğe geç

Aile Dizisinde Tolgayı Kim Öldürdü

Aile Tolga’yı kim öldürdü?

Soykanlar’dan İbrahim Soykan dışında kimsenin ölümünü istemediği Tolga’nın ölümü, ailedeki tüm dengeleri değiştirdi…

Aile dizisinde son bölümde kim öldü?

Yağmur ile Bedri’nin düğününden sonra Aslan’ı saldırıda koruyan Cihan öldürüldü.

Aile dizisi Devin kimi öldürdü?

Family dizisinin 6. bölümünde; Cihan, Devin’le anlaşarak kliniğe geldi. Cihan, hayatının en büyük kabusunu yaşadı ve babası Yusuf Soykan’ın nasıl öldüğünü, ortamın nasıl olduğunu ve neler yaptığını anlattı.

Aile dizisi cihanı kim öldürdü?

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın paylaştığı Aile dizisi, şok edici bir bölümle ilk sezonunu sonlandırdı. Aslan ve Cihan öğrendikleri gerçeklerle yüzleşti. Kavganın son sahnesinde Cihan Aslan’ı vurmak üzereyken Devin, Cihan’ı sırtından vurarak Aslan’ın hayatını kurtardı.

Cihan Soykan kimin oğlu?

CİHAN SOYKAN (NEJAT İŞLER) Soykanların en büyük oğlu.

Aile dizisi Yağmur kiminle evlendi?

Bedri ve Yağmur evleniyor!23 Ocak 2024

Aile Seher öldü mü?

Ay Yapım yapımcılığında ve Show TV’de yayınlanan “Aile” dizisinin dünkü bölümünde; usta oyuncu Emel Göksu’nun vedası, dizinin Seher Soykan’ı iz bıraktı. Evde huzur içinde hayata veda eden Seher’in ölümü tüm aileyi derinden sarsarken, izleyiciler de ekran başında duygusal anlar yaşadı.

Aile dizisinde evlatlık olan kim?

Aile 13. bölümde; Cihan bu sefer tüm cesaretini toplayıp daha önce hiç görmediği DNA testi sonucuna baktı ve evlat edinildiğini öğrendi. Bundan sonra Cihan karışık duygular yaşadı, güldü ve ağladı.

Aile dizisi devinin babası neden öldü?

Aile 23. bölümde; Ergun trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Kazayı tesadüfen yoldan geçen Aslan ve Devin görünce şoka giren Devin büyük bir acıya kapıldı.

Aile dizisi finalinde Devin ölüyor mu?

Devin’in öldüğü düşünülse de 2029’da Devin’in hayatta ve iyi olduğu ortaya çıkar. Devin ve Aslan’ın oğulları da sağlıklı doğar. İkili, oğullarına Aslan’ın vefat eden ağabeyi Cihan’ın adını verir.

Aile Devin vuruluyor mu?

Aslan, Devin’in vurulduğunu görünce gözyaşlarına boğuldu… Aslan ve Devin’in mutlu sonla biten hikayesi… Aslan ve Devin hikayelerini mutlu sonla bitirmeyi başardılar!26 Aralık 2023

Devin bebeğini nasıl kaybetti?

Aslan’ı vuran kişiyi vuran Devin, aynı gün 8 haftalık bebeğini kaybetti. Devin’in düşük sonrası hastane koridorlarında yaşadığı acı, adeta ekranlardan geçerek izleyicilere ulaştı.

Aile dizisinin finali nasıl bitti?

Son Aile Bölümü (Son Bölüm) Son Aile Bölümü (30. Bölüm); Düğünden sonra uğradıkları saldırının ardından başta Aslan olmak üzere tüm Soykanlar büyük bir bira ile sınanır.

Aile dizisi Aslanı kim vurdurdu?

İBRAHİM SOYKAN’IN ACI SONU Dizi bu hafta AB grubunda en çok izlenen dizi olmayı başardı ve sosyal medyada trending topic oldu. Aslan Soykan’ı öldürmeye çalışan kişinin İbrahim Soykan olduğu ortaya çıktı. Aslan, İbrahim’den yaptığının bedelini istedi. Bölümün finalinde İbrahim Soykan intihar etti.

İlyası kim öldürdü Aile?

İlyas ve Aslan son kez karşı karşıya geldi. Aslan, sevdiği kadının ve tüm ailesinin yaşadıklarının intikamını aldı ve İlyas’ı öldürdü. İlyas’ın ölümüyle usta oyuncu Musa Uzunlar, “Aile”ye veda etti.

Aile dizisi Evlatlık kim?

Aile 13. bölümde; Cihan bu sefer tüm cesaretini toplayıp daha önce hiç görmediği DNA testi sonucuna baktı ve evlat edinildiğini öğrendi. Bundan sonra Cihan karışık duygular yaşadı, güldü ve ağladı.

Aile Tolga kimdir?

Mert Denizmen (Tolga) Tolga, Soykan çiftinin damadı ve şirketin muhasebe müdürüdür.

Aile dizisi Bedri kaçıncı bölümde girdi?

Bedri ve Yağmur’un ilk gecesi Aile 24.

Aile dizisinde Bedri kim?

Alper Çankaya, Aile dizisinde Bedri karakterini canlandırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Anal Seks Yapan Escort